Slim investeren in personeel

We beseffen maar al te goed dat het voor veel bedrijven een heel bijzondere en soms zware tijd is. Maar tegelijkertijd ook uitdagend en leerrijk! We hebben kunnen ondervinden hoe medewerkers omgaan met onzekerheid en nieuwe regels of werkafspraken. Ook konden we ervaren hoe loyaal ze zijn met het bedrijf en in welke mate het bedrijfsbelang verzoenbaar is met het eigen belang. En misschien hebben we als organisatie ook ondervonden aan welke noden we geen voldoende antwoord hebben kunnen geven.

Daarnaast is er het gegeven dat de arbeidsmarkt in beweging is. Shaken, but not stirred. Wellicht is dit het moment om beslissingen te nemen omtrent aanwervingen van nieuwe medewerkers. Bovenal wil u dit doen op een slimme manier. Het aanwerven van personeel is immers één van de grote investeringen die vele bedrijven doen. Het komt er aan om nu verkeerde beslissingen te vermijden én de goede beslissingen correct te onderbouwen. Precies daarin zit hem de unieke meerwaarde van een HR Power Assessment.

Dit is hoe wij de assessments aanpakken:

  • een grondige intake rond de functie, de plaats in de organisatie en de targets van de job
  • een op maat ontwerp van oefeningen en testen. Alle tools zijn wetenschappelijk onderbouwd en onze senior assessoren beschikken over een licentie
  • een to the point rapport, competentiegericht geschreven en met ontwikkeladvies
  • een korte doorlooptijd
  • uitgebreide feedback zowel voor u als voor de kandidaat
  • Topkwaliteit met een persoonlijke aanpak voor een marktconforme prijs

Wil jij ook slim investeren in personeel?

Contacteer Bart Menschaert via +32 479 570 151 of bart@hr-power.be en we komen graag bij je langs met een voorbeeldrapport.