Coaching, de snelste weg naar betere resultaten

Zowel zaakvoerders als werknemers hebben bepaalde uitdagingen of werkpunten waarbij ze ondersteuning kunnen gebruiken. Door een coach in te schakelen kan je heel wat mentale en emotionele barrières overwinnen, wat zowel de onderneming en de medewerker zelf ten goede komt en kan doen groeien. Ook hiervoor kan je bij HR Power terecht.

HR Power coaching NLP Enneagram Bart Menschaert

Coaching op maat

Iemand in je bedrijf laten coachen betekent werken aan persoonlijke ontwikkeling. Een coachingtraject is dan ook individueel en wordt op maat uitgewerkt. De coach zoekt samen met de coachee naar waar hij gelukkig van wordt, waar hij goed in is, waar hij energie van krijgt en wat zijn persoonlijke uitdagingen en werkpunten zijn. Vervolgens zal de coach een plan opstellen om daar iets aan te doen. De coachee wordt door HR Power begeleid om betere resultaten te boeken als individu, manager, leidinggevende, projectleider, zaakvoerder, …

Voor welke coaching kan je bij HR Power terecht? De thema’s zijn zeer uiteenlopend:

  • Communicatie
  • Assertiviteit
  • Zelfvertrouwen
  • Time management
  • Stress
  • Leiderschap

Afhankelijk van je doel worden deze vaak gecombineerd in een traject waarmee de coach van HR Power aan de slag gaat.

Geïnspireerd door het Enneagram en NLP

Een wetenschappelijke basis voor de coaching is van uitermate belang. Wij kozen om voornamelijk te werken met methodes zoals het Enneagram en Neuro-linguistic Programming (NLP). Dat zijn twee modellen die inzichten bieden over hoe verschillende persoonlijkheden naar de wereld kijken en hoe we op bepaalde prikkels reageren en waarom. Met die handvaten gaat de coach aan de slag om samen met jou het beste uit jezelf te halen.

Laat je begeleiden door een ervaren coach

HR Power werkt enkel samen met coaches die jarenlange ervaring hebben in de materie en die het beste in mensen naar boven kunnen halen door hen op een respectvolle manier te confronteren met wat hun groei of geluk in de weg staat. Dankzij hun expertise weten zij beter dan wie ook welke stappen de coachee hierin moet zetten. Ook bij een coachingtraject is de persoonlijke klik en match van groot belang. Als je als zaakvoerder, leidinggevende of medewerker een coachingtraject start, zal je immers heel wat persoonlijke info met de coach delen. Het wordt daarom een traject op maat, zodat we gericht kunnen coachen en de beste resultaten kunnen behalen.

Wil jij je mensen helpen om het beste van zichzelf te geven? Neem dan met ons contact op, zodat we onze coachingtrajecten kunnen toelichten. Maak een afspraak en vertel ons waar jij naar op zoek bent.

Ik wil kennismaken