Het verhaal van HR Power

Bart Menschaert, de drijvende kracht achter HR Power, ondersteunt reeds sinds 2011 groeiende productiebedrijven in de opzet en de uitbouw van een pragmatisch HR beleid. Vooral zijn ondernemingszin, zijn enthousiasme en persoonlijke aanpak wordt door de klanten gewaardeerd.

Een aantal jaren geleden liet hij zich stap voor stap omringen met senior HR experten zodat hij meer klanten konden ondersteunen en toen werd HR Power opgericht.

De ondernemerszin van Bart werkte aanstekelijk en zo besloot zijn echtgenote , Joke Dejager, mee te stappen in HR Power als drijvende kracht achter het luik Payroll. De gedrevenheid en hands-on mentaliteit van Joke wordt gesmaakt door de bedrijven die wij payrollondersteuning bieden.

Bart Menschaert HR power Joke Dejager

Onze focus ligt op het ontzorgen van bedrijfsleiders van productiebedrijven op HR vlak. Zo kunnen zij meer met de strategie, de productie of een ander onderdeel – waar zij het meest toegevoegde waarde brengen – kunnen bezig zijn.

Praktisch betekent dit dat onze HR experten op parttime basis ingezet worden om de periode te overbruggen tot het bedrijf voldoende gegroeid is om een HR manager aan te werven.

We kunnen wel zeggen dat er op vandaag reeds heel wat mooie productie entiteiten werden verder geholpen en dat er voor hen een meer dan bruikbare HR basis werd opgezet. Als we op vandaag die klanten bezoeken, is het steeds fijn te horen dat de toen geïmplementeerde zaken nog steeds worden gebruikt. Iets waar we best fier op zijn!

Tijdens de diverse opdrachten, in het ondersteunen en ontzorgen van die groeiende productiebedrijven, hebben we vastgesteld dat in de professionalisering en automatisering, HR vaak als laatste aan de beurt komt. Vaak probeert de zaakvoerder/CEO dit zo lang mogelijk zelf te doen. Echter achteraf wordt dikwijls toch toegegeven dat hij of zij zich eigenlijk ook vroeger had moeten laten bijstaan in HR.

Heel wat ondernemers lijken zich hier ook al meer van bewust te zijn. Om hen hierin te helpen leek het ons nuttig om onze ervaring voor de ondernemers neer te schrijven. Zo kunnen we er mee voor zorgen dat ze de juiste tijd besteden aan HR en zelf al de eerste stappen kunnen zetten zonder ons direct al in te schakelen. Klik hier voor het gratis E-book.

Naast onze hoofdactiviteit om de zaakvoerder/CEO te ontzorgen op vlak van personeelszaken, kwamen er ook vragen omtrent de organisatie van assessments, coachings en workshops/trainingen.

Op die manier werd ons aanbod bij bestaande klanten groter en werd ons partnership naar waarde  geschat.

De HR-Power waarden kunnen worden ondergebracht in onze 3 P’s:

  • Persoonlijk contact: zowel met de ondernemer-klant als met onze HR-expert die de opdracht uitvoert
  • Pragmatische aanpak: oplossingsgericht, op basis van onze jarenlange praktijkervaring
  • Passie voor mens en HR: op een respectvolle, correcte manier omgaan en communiceren met elkaar

Heb je een concrete HR vraag of item dat je eens met een HR expert wil bespreken?

Neem contact op via mail bart@hr-power.be of bel +32 479 570 151 en we leggen een (online) afspraak vast zodat we met volle aandacht kunnen luisteren naar je HR case. Na jouw input geven we je graag concrete tips en advies om er mee aan de slag te gaan.

Maak een afspraak

ons team


Joke

HR Payroll Expert
Joke is met haar ruime ervaring in een sociaal secretariaat alsook in middelgrote ondernemingen de payrollspecialist ter zake.

Bart

HR Business Partner
Bart is een ondernemingsgezinde HR-generalist met een pragmatische, no-nonsense aanpak. Hij deed zijn praktijkervaring op in verschillende KMO’s.

Dany

Senior HR Expert
Dany is een HR-expert met een brede ervaring in alle deelaspecten van HR en dit zowel op uitvoerend als op strategisch vlak.

Wouter De Koster HR Power Bart Menschaert

Wouter

Senior HR Business partner
Senior HR Business partner met 30 jaar ervaring in sociaal overleg, HRM en organisatieontwikkeling.

Peter Van Bogaert HR power bart menschaert sociaal juridisch expert

Peter

Senior HR Expert
Senior sociaal juridisch expert met 40 jaar ervaring, die zijn expertise en kennis ten dienste stelt van zowel KMO’s als grote ondernemingen.

Femke Abbenbroek HR generalist team HR Power Bart Menschaert

Femke

HR Generalist
Generalistische HR Consultant met ervaring binnen diverse HR domeinen in sectoren zoals bouw, logistiek en ICT.

Freddy HR power bart menschaert

Freddy

Senior Trainer & coach
Als Senior expert begeleidt Freddy organisaties, teams en individuen bij hun groei naar meer (zelf)leiderschap.

Eddy Claes HR Power Bart Menschaert

Eddy

Senior HR Expert
Perfect tweetalig senior HR expert met een 30 jaar ervaring in logistiek, retail en een brede waaier aan sectoren.

Lana Robignon HR Power Bart Menschaert

Lana

Assessor & Recruiter
Gepassioneerd door talent en mensen, met een ruime ervaring in assessment, development en rekrutering in uiteenlopende sectoren, met een voorliefde voor KMO’s.

Catherine

Gecertifieerd Assessor
Catherine is onze HR assessor en trusted partner voor de meer delicate, complexe HR-change opdrachten. Als doorwinterde professional staat ze voor een vriendelijke en respectvolle vertrouwensband, een scherpzinnige kijk en to-the-point advies met meerwaarde.

Els

Business Coach West Vlaanderen
Els is gepassioneerd door mensen, is in staat mensen snel te doorgronden en hun drijfveren te begrijpen. Ze hanteert bij het coachen methodes zoals het Enneagram, NBI®, Hartritmetraining, kernkwaliteiten van Ofman en dergelijke meer.

Annick Heyman coach HR power bart menschaert

Annick

Business Coach Oost Vlaanderen
Annick coacht reeds 15 jaar managers en medewerkers om hun communicatie en persoonlijk leiderschap te optimaliseren, en zo de (bedrijfs)doelstellingen te halen. Zij hanteert hiervoor methodieken zoals NLP en het Enneagram.

Freelance HR professional?

Op zoek naar opdrachten in Oost & West Vlaanderen?
Voor toekomstige opdrachten steeds op zoek naar HR Generalisten, HR BP’s en payroll specialisten:

  • Met min. 10 jaar relevante ervaring
  • Die bereid zijn tot deeltijdse opdrachten
  • Voor tijdelijke of lange termijn samenwerking

Interesse? Mail bart@hr-power.be of bel 0479 570 151.