Het verhaal van HR Power

Bart Menschaert, de drijvende kracht achter HR Power, ondersteunt reeds sinds 2011 groeiende productiebedrijven in de opzet en de uitbouw van een pragmatisch HR beleid. Vooral zijn ondernemingszin, zijn enthousiasme en persoonlijke aanpak wordt door de klanten gewaardeerd.

Een aantal jaren geleden liet hij zich stap voor stap omringen met senior HR experten zodat hij meer klanten konden ondersteunen en toen werd HR Power opgericht.
De ondernemerszin van Bart werkte aanstekelijk en zo besloot zijn echtgenote , Joke Dejager, mee te stappen in HR Power als drijvende kracht achter het luik Payroll. De gedrevenheid en hands-on mentaliteit van Joke wordt gesmaakt door de bedrijven die wij payrollondersteuning bieden.

Bart Menschaert HR power Joke Dejager

Onze focus ligt op het ontzorgen van bedrijfsleiders van productiebedrijven op HR vlak. Zo kunnen zij meer met de strategie, de productie of een ander onderdeel – waar zij het meest toegevoegde waarde brengen – kunnen bezig zijn.

Praktisch betekent dit dat onze HR experten op parttime basis ingezet worden om de periode te overbruggen tot het bedrijf voldoende gegroeid is om een HR manager aan te werven.

We kunnen wel zeggen dat er op vandaag reeds heel wat mooie productie entiteiten werden verder geholpen en dat er voor hen een meer dan bruikbare HR basis werd opgezet. Als we op vandaag die klanten bezoeken, is het steeds fijn te horen dat de toen geïmplementeerde zaken nog steeds worden gebruikt. Iets waar we best fier op zijn!

Tijdens de diverse opdrachten, in het ondersteunen en ontzorgen van die groeiende productiebedrijven, hebben we vastgesteld dat in de professionalisering en automatisering, HR vaak als laatste aan de beurt komt. Vaak probeert de zaakvoerder/CEO dit zo lang mogelijk zelf te doen. Echter achteraf wordt dikwijls toch toegegeven dat hij of zij zich eigenlijk ook vroeger had moeten laten bijstaan in HR.

Heel wat ondernemers lijken zich hier ook al meer van bewust te zijn. Om hen hierin te helpen leek het ons nuttig om onze ervaring voor de ondernemers neer te schrijven. Zo kunnen we er mee voor zorgen dat ze de juiste tijd besteden aan HR en zelf al de eerste stappen kunnen zetten zonder ons direct al in te schakelen. Klik hier voor het gratis E-book.

Naast onze hoofdactiviteit om de zaakvoerder/CEO te ontzorgen op vlak van personeelszaken, kwamen er ook vragen omtrent de organisatie van assessments, coachings en workshops/trainingen.

Op die manier werd ons aanbod bij bestaande klanten groter en werd ons partnership naar waarde  geschat.

De HR-Power waarden kunnen worden ondergebracht in onze 3 P’s:

  • Persoonlijk contact: zowel met de ondernemer-klant als met onze HR-expert die de opdracht uitvoert
  • Pragmatische aanpak: oplossingsgericht, op basis van onze jarenlange praktijkervaring
  • Passie voor mens en HR: op een respectvolle, correcte manier omgaan en communiceren met elkaar

Heb je een concrete HR vraag of item dat je eens met een HR expert wil bespreken?

Neem contact op via mail bart@hr-power.be of bel +32 479 570 151 en we leggen een (online) afspraak vast zodat we met volle aandacht kunnen luisteren naar je HR case. Na jouw input geven we je graag concrete tips en advies om er mee aan de slag te gaan.

Maak een afspraak

ons team


Joke

HR Payroll Expert
Joke is met haar ruime ervaring in een sociaal secretariaat alsook in middelgrote ondernemingen de payrollspecialist ter zake.

Bart

HR Business Partner
Bart is een ondernemingsgezinde HR-generalist met een pragmatische, no-nonsense aanpak. Hij deed zijn praktijkervaring op in verschillende KMO’s.

Dany

Senior HR Expert
Dany is een HR-expert met een brede ervaring in alle deelaspecten van HR en dit zowel op uitvoerend als op strategisch vlak.

Saskia Ginneberge Hr Power Bart Menschaert

Saskia

Senior HR Expert
Saskia is een resultaatgerichte self-made HR Professional met ervaring in o.a. voeding, HVAC, textiel, metaal & engineering.

julie hautot HR Professional bart menschaert HR Power

Julie

HR Payroll Advisor & Talent Acquisition Partner
Sociale resultaat gedreven persoon met ruime ervaring in rekrutering en payroll. Steeds positief ingesteld en beschikt over een flinke dosis humor.

Kim

HR Expert & Trainer
Kim is een enthousiaste, goedlachse HR dame die zichzelf een ‘mensenfluisteraar’ noemt en mensen doet groeien in veerkracht en benutten van hun talent.

Stijn De Piere_Senior Recruiter

Stijn

Senior Recruiter
Senior recruiter die pragmatisch te werk gaat en flexibel inzetbaar is. Door zijn ruime ervaring weet hij het juiste profiel aan de juiste functie te koppelen.

Goedele

HR business partner en Talent Manager
Goedele is een ervaren HR professional met een passie voor mensen. Als generalist heeft ze een breed inzicht in alle HR processen. Ze ondersteunt je graag bij de ontwikkeling en implementatie van HR beleid en bij het adviseren over HR strategieën.

Freddy HR power bart menschaert

Freddy

Senior Trainer & coach
Als Senior expert begeleidt Freddy organisaties, teams en individuen bij hun groei naar meer (zelf)leiderschap.

Sylvie

HR consultant & recruiter
Als HR professional is Sylvie een echte HR Generalist met een typisch Westvlaamse doe-mentaliteit. Ze helpt bij het aanpakken van pijnpunten en hanteert een professionele, doch recht-door-zee aanpak.

greet demonie hr power

Greet

Senior HR expert
Greet is een rustig, discreet, gedreven en pragmatische operationele HR manager met uitgebreide kennis van personeelsbeleid in al zijn facetten. Greet ondersteunt bedrijven die op een professionele manier hun HRM willen aanpakken.

Femke Abbenbroek HR generalist team HR Power Bart Menschaert

Femke

HR Generalist
Generalistische HR Consultant met ervaring binnen diverse HR domeinen in sectoren zoals bouw, logistiek en ICT.

sharon lepoudre HR Power team HR generalist

Sharon

HR Business partner
People manager die graag strategisch mee denkt en een pragmatisch HR beleid uitwerkt.

Catherine

Gecertifieerd Assessor
Catherine is onze HR assessor en trusted partner voor de meer delicate, complexe HR-change opdrachten. Als doorwinterde professional staat ze voor een vriendelijke en respectvolle vertrouwensband, een scherpzinnige kijk en to-the-point advies met meerwaarde.

Els

HR Consultant
Een selfmade HR dame die ervan houdt als sparringpartner te fungeren voor KMO’S die nood hebben aan ondersteuning in HR, payroll & finance.

Freelance HR professional?

Op zoek naar opdrachten in Oost & West Vlaanderen?
Voor toekomstige opdrachten steeds op zoek naar HR Generalisten, HR BP’s en payroll specialisten:

  • Met min. 10 jaar relevante ervaring
  • Die bereid zijn tot deeltijdse opdrachten
  • Voor tijdelijke of lange termijn samenwerking

Interesse? Mail bart@hr-power.be of bel 0479 570 151.

Wat zeggen onze freelancers


Vanaf het eerste contact met Bart had ik het gevoel dat ik goed zat bij HR Power. Na een uitgebreide en vlotte babbel wist Bart al welke bedrijven en opdrachten er bij mij zouden passen.

Hij heeft daarvoor een zesde zintuig, denk ik. Het eerste bedrijf dat hij voorstelde was dan ook direct een schot in de roos. Ongelooflijk!

Na een paar maand ben ik nog steeds heel blij met mijn opdracht en de ondersteuning van Bart.

Bij HR Power ben je niet zomaar een consultant, maar wordt er met zorg naar de juiste match gekeken. Dit is een grote meerwaarde voor zowel het bedrijf als de consultant!

– Kim

julie hautot HR Professional bart menschaert HR Power

Ik werk nu een jaar samen met HR Power en Bart Menschaert en ik deel graag mijn ervaring voor dit HR consultancy kantoor. Bart is een professionele en betrouwbare HR-adviseur. Als consultant zie ik hoe HR Power klaar staat om hun klanten te helpen bij het oplossen van complexe HR-uitdagingen. Ze hebben een diepgaande kennis van de HR-sector en hebben veel ervaring met het ontwikkelen en implementeren van effectieve HR-strategieën.

Wat ik het meest waardeer is de professionele en persoonlijke benadering waarmee ze hun klanten & consultants benaderen. Als je op zoek bent naar een HR consultancy kantoor dat echt om zijn consultants & klanten geeft en resultaten oplevert, dan beveel ik zeker HR Power aan. Hun expertise en toewijding zijn van onschatbare waarde voor elke organisatie die op zoek is naar succes op HR-gebied.

– Julie

Femke Abbenbroek HR generalist team HR Power Bart Menschaert

Als freelance consultant voel ik mij niet zomaar de ‘externe consultant’ maar part of the team! Er is voldoende ruimte tot inbreng en sparring bij de huidige projecten, als naar nieuwe projecten toe. Alles is bespreekbaar en er wordt ook rekening gehouden met de menselijke aspecten binnen ieders leefwereld, dit zowel van de consultants als van de bedrijven. Ik heb het gevoel dat de klanten van HR Power dit ook zo ervaren en daarvoor ook net hen kiezen voor de duurzame samenwerkingen.

– Femke