Het verhaal van HR Power

Bart Menschaert ondersteunt KMO’s al sinds 2011 als generalistische HR-consultant. De voorbije acht jaar heeft hij in diverse KMO’s de zaakvoerders en hun management ondersteund in HR. Vooral zijn ondernemingszin en pragmatische aanpak wordt door klanten gewaardeerd.

Zijn echtgenote Joke Dejager bouwde meer dan vijf jaar ervaring op in een sociaal secretariaat, waardoor ze een uitgebreide kennis over uiteenlopende sectoren opdeed. De vijf jaar daarna was ze aan de slag als Payroll Officer in een gevestigde KMO. De ondernemerszin van Bart werkte aanstekelijk en ze besloot mee te stappen in HR Power als drijvende kracht achter het luik Payroll. De gedrevenheid en hands-on mentaliteit van Joke wordt gesmaakt door de bedrijven die wij payrollondersteuning bieden.

Niets dan relevante ervaring, dus! Bij HR Power kan je terecht bij voor HR-ondersteuning van A tot Z:

Elke samenwerking met HR-Power steunt op onze 3 P’s:

  • Persoonlijk contact: zowel met de klant als met onze HR-expert die de opdracht uitvoert
  • Pragmatische aanpak: oplossingsgericht, op basis van onze jarenlange praktijkervaring
  • Passie voor mensen en HR: op een respectvolle, correcte manier omgaan en communiceren met elkaar

HR Power werkt samen met senior HR-freelancers die minimaal tien jaar ervaring hebben in personeelszaken. Zij zijn beschikbaar voor korte tot langdurige opdrachten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we kennismaken! Bel +32 479 570 151 of mail bart@hr-power.be.

Maak een afspraak

ons team


Joke

HR Payroll Expert
Joke is met haar ruime ervaring in een sociaal secretariaat alsook in middelgrote ondernemingen de payrollspecialist ter zake.

Bart

HR Business Partner
Bart is een ondernemingsgezinde HR-generalist met een pragmatische, no-nonsense aanpak. Hij deed zijn praktijkervaring op in verschillende KMO’s.

Dany

Senior HR Expert
Dany is een HR-expert met een brede ervaring in alle deelaspecten van HR en dit zowel op uitvoerend als op strategisch vlak.

Catherine

Gecertifieerd Assessor
Catherine is onze HR Power Assessor. Ze hanteert een professionele aanpak op maat van jouw organisatie. Correcte en open communicatie in het volledige proces staat hierbij centraal.

Els

Business Coach West Vlaanderen
Els is gepassioneerd door mensen, is in staat mensen snel te doorgronden en hun drijfveren te begrijpen. Ze hanteert bij het coachen methodes zoals het Enneagram, NBI®, Hartritmetraining, kernkwaliteiten van Ofman en dergelijke meer.

Annick Heyman coach HR power bart menschaert

Annick

Business Coach Oost Vlaanderen
Annick coacht reeds 15 jaar managers en medewerkers om hun communicatie en persoonlijk leiderschap te optimaliseren, en zo de (bedrijfs)doelstellingen te halen. Zij hanteert hiervoor methodieken zoals NLP en het Enneagram.

Freddy HR power bart menschaert

Freddy

Senior Trainer & coach
Als Senior expert begeleidt Freddy organisaties, teams en individuen bij hun groei naar meer (zelf)leiderschap.

Wouter De Koster HR Power Bart Menschaert

Wouter

Senior HR Business partner
Senior HR Business partner met 30 jaar ervaring in sociaal overleg, HRM en organisatieontwikkeling.

Eddy Claes HR Power Bart Menschaert

Eddy

Senior HR Expert
Perfect tweetalig senior HR expert met een 30 jaar ervaring in logistiek, retail en een brede waaier aan sectoren.

Freelance HR/Coach/Trainer?

Wil je deel uitmaken van ons HR Power Team?
Zoek je boeiende, afwisselende opdrachten bij KMO-klanten in Oost- en West-Vlaanderen? Mail bart@hr-power.be en we nemen binnenkort met jou contact op.