HR in company: HR expertise op parttime basis

HR in company parttime fulltime HR profielen bart menschaert

Met HR Power ontzorgen wij bedrijfsleiders van productiebedrijven op HR vlak zodat zij meer met de strategie, de productie of een ander onderdeel – waar zij het meest toegevoegde waarde brengen – kunnen bezig zijn.

Hoe pakken we dit aan?

 1. HR experten worden op parttime basis ingezet tot het bedrijf voldoende gegroeid is om een HR Manager aan te werven.
 2. Ondersteuning in de zoektocht naar een passende HR Manager.
 3. Coaching en begeleiding door HR Power van aan de zijlijn.

Binnen onze outsourcing activiteiten beschikken we zowel over HR Generalisten als HR Specialisten. Elk van hen is een gedreven en ervaren senior HR expert met minimaal tien jaar ervaring binnen HR.
Ontdek hier welke experten er voor HR Power actief zijn bij onze groeiende KMO’s

Haal een HR expert in huis

Heb je nood aan ondersteuning of wens je een HR expert op parttime basis aan boord te halen, aarzel dan niet om ons te contacteren. HR Power staat jou bij met raad op maat!

  TESTIMONIALS


  Als HR verantwoordelijke bij Lambers-Seghers heb ik heel wat taken maar ik voelde dat ik extra ondersteuning kon gebruiken bij het sociaal-juridische. Dit is een expertise apart en het was ook het deel van mijn takenpakket dat mij het minst lag.

  Bij een eerste kennismaking met HR Power zat het gevoel meteen goed. Ze zijn zelf een kmo en begrijpen dus beter dan de grote spelers met welke struggles ik dagelijks te maken krijg.

  Gedurende een jaar kwam er wekelijks een HR-consultant langs die ons enorm heeft geholpen. Ik voelde mij ook perfect ondersteund door Bart tijdens terugkoppelingsmomenten die heel open en transparant gebeurden.

  De samenwerking is nu minder intens maar ik klop nog steeds aan bij HR Power als sparringpartner voor bepaalde HR struggles. Bedrijven die zoeken naar specifieke HR ondersteuning raad ik ten zeerste aan om contact op te nemen met Bart.

  Katrien Van Mullem, Lambers – Seghers

  Meliopus doet beroep op 2 consultants van HR power. Beiden zijn er in geslaagd om snel te onboarden en nemen verantwoordelijkheid en ownership voor de afgesproken rollen en verantwoordelijkheden (HR en rekrutering).

  De snelle en efficiënte inwerking laat ons toe om te schakelen volgens planning, niet onbelangrijk voor de afspraken die we gemaakt hebben met onze klanten.

  Filip Mollaert
  Managing Partner

  HR Power werd bij Somati FIE ingeschakeld als HR-consultant gedurende een 6-tal maanden in afwachting van de komst van een nieuwe HR Coördinator.

  De aangestelde freelancer was in een mum van tijd ingewerkt in de HR afdeling, wat aantoont dat ze als HR generalisten snel inzetbaar zijn en ook heel wat inzicht hebben in de werking van HR.

  Ze zijn harde werkers die sterk gefocust zijn en steeds beredeneerd te werk gaan. Ze hebben duidelijk heel wat kennis en ervaring binnen hun vakgebied HR en kunnen op die manier iedere opdracht een extra dimensie geven. Ze gaan steeds pro-actief te werk en zoeken naar oplossingen op korte én lange termijn.

  Kortom, HR Power zijn HR-consultants die heel wat kunnen bieden en ik zeker kan aanbevelen aan elke organisatie die op zoek is naar een generalistische HR-partner.

  Petra Ottevaere,
  HR Manager