HR in company: HR expertise op parttime basis

HR in company parttime fulltime HR profielen bart menschaert

Met HR Power ontzorgen wij bedrijfsleiders van productiebedrijven op HR vlak zodat zij meer met de strategie, de productie of een ander onderdeel – waar zij het meest toegevoegde waarde brengen – kunnen bezig zijn.

Hoe pakken we dit aan?

 1. HR experten worden op parttime basis ingezet tot het bedrijf voldoende gegroeid is om een HR Manager aan te werven.
 2. Ondersteuning in de zoektocht naar een passende HR Manager.
 3. Coaching en begeleiding door HR Power van aan de zijlijn.

Binnen onze outsourcing activiteiten beschikken we zowel over HR Generalisten als HR Specialisten. Elk van hen is een gedreven en ervaren senior HR expert met minimaal tien jaar ervaring binnen HR.
Ontdek hier welke experten er voor HR Power actief zijn bij onze groeiende KMO’s

Haal een HR expert in huis

Heb je nood aan ondersteuning of wens je een HR expert op parttime basis aan boord te halen, aarzel dan niet om ons te contacteren. HR Power staat jou bij met raad op maat!

  TESTIMONIALS


  HR was bij ons lange tijd beperkt tot ‘harde’ HR – payroll, contracten, vakantiedagen, etc.- Maar Corona maakte het duidelijk dat er binnen onze organisatie ook een grote nood was aan de ‘soft’ HR. Als groeibedrijf vonden we het belangrijk om hier alle aandacht aan te geven. Dus gingen we op zoek naar een parnter die ons kon ondersteunen in het structureren en praktisch organiseren van ons HR-beleid.

  We zagen toen enkele partijen maar met Bart van HR Power was er meteen een klik. Zijn jarenlange ervaring en no nonsens aanpak, sluit perfect aan bij onze bedrijfscultuur.  Kort daarna kwam een van zijn freelancers parttime bij ons aan boord. Zij maakt onderdeel uit van het managementteam en van daaruit tekenen we samen de krijtlijnen en acties uit. Het grote voordeel is dat we haar heel gericht kunnen inzetten en beroep kunnen doen op jarenlange HR-ervaring. Die efficiëntie is via andere samenwerkingsmodellen niet mogelijk.

  Frank Steyaert, CEO

  Meliopus doet beroep op 2 consultants van HR power. Beiden zijn er in geslaagd om snel te onboarden en nemen verantwoordelijkheid en ownership voor de afgesproken rollen en verantwoordelijkheden (HR en rekrutering).

  De snelle en efficiënte inwerking laat ons toe om te schakelen volgens planning, niet onbelangrijk voor de afspraken die we gemaakt hebben met onze klanten.

  Filip Mollaert
  Managing Partner

  Bart Menschaert was bij Somati FIE ingeschakeld als HR-consultant gedurende een 6-tal maanden in afwachting van de komst van een nieuwe HR Coördinator.

  Bart was in een mum van tijd ingewerkt in de HR afdeling, wat aantoont dat hij als HR generalist snel inzetbaar is en ook heel wat inzicht heeft in de werking van HR.

  Hij is een harde werker die sterk gefocust is en steeds beredeneerd t werk gaat, en duidelijk heel wat kennis en ervaring heeft binnen zijn vakgebied HR en op die manier iedere opdracht een extra dimensie geeft. Hij gaat steeds pro-actief te werk en zoekt naar oplossingen op korte én lange termijn.

  Kortom, Bart is een HR-consultant die heel wat kan bieden en ik zeker kan aanbevelen aan elke organisatie die op zoek is naar een generalistische HR-partner.

  Petra Ottevaere,
  HR Manager