HR in company

Met HR Power ontzorgen wij bedrijfsleiders van productiebedrijven op HR vlak zodat zij meer met de strategie, de productie of een ander onderdeel – waar zij het meest toegevoegde waarde brengen – kunnen bezig zijn.

Praktisch betekent dit dat onze HR experten op parttime basis ingezet worden om de periode te overbruggen tot het bedrijf voldoende gegroeid is om een HR manager aan te werven. Eens het bedrijf voldoende is gegroeid, ondersteunen we de CEO in de zoektocht naar een passende HR Manager en komen wij eerder aan de zijlijn te staan.

HR in company parttime fulltime HR profielen bart menschaert

Binnen onze outsourcing activiteiten beschikken we zowel over HR generalisten als Payroll Specialisten. Elk van hen is een gedreven en ervaren senior HR expert met minimaal tien jaar ervaring binnen HR.

Ontdek hier welke HR experten er recent voor HR Power opdrachten hebben uitgevoerd.

Elke onderneming is verschillend en vraagt een andere frequentie en benadering. Hoe we dit aanpakken lichten we graag toe in een persoonlijk of online gesprek.

Stuur een mail naar bart@hr-power.be of bel 0479 570 151 met jouw vragen. Of plan een kennismakingsgesprek in via de knop rechts onderaan deze pagina.