Hoe geen onnodige tijd meer verliezen met HR

  • Verlies minder tijd met het aanwerven en inwerken van nieuwe medewerkers
  • Een leidraad voor je evaluatie- of exitgesprek
  • Hands-on tips voor een basis HR-structuur om verder te kunnen groeien
Bekijk het e-book

Hoe geen onnodige tijd meer verliezen met HR

  • Verlies geen tijd meer met het aanwerven en inwerken van nieuwe medewerkers
  • Een leidraad voor je evaluatie- of exitgesprek
  • Hands-on tips voor een basis HR-structuur om verder te kunnen groeien
Bekijk het e-book

Hoe start ik met HR zonder de focus op mijn zaak te verliezen?

Groeiende KMO’s en productiebedrijven zijn vaak zodanig bezig met het optimaliseren van het productieproces dat ze HR en administratie over het hoofd zien. Nochtans kan dit het bedrijf veel tijd en geld besparen. In dit e-book geven we praktische tips om aan de slag te gaan met HR. Dat gaat van het schrijven van een duidelijke vacature- tekst om meteen de juiste kandidaten aan te trekken tot het voorbereiden van een exitgesprek. Bedrijfsleiders ontzorgen en ondersteunen: daar gaan we voor!

Bekijk het e-book

Dit e-book is uiterst geschikt voor

  • Ondernemers die geen tijd meer willen verliezen met HR
  • CEO’s van groeiende productiebedrijven
  • Bedrijfsleiders van groeiende KMO’s
Bekijk het e-book

Het HR-stappenplan voor groeiende productiebedrijven

Als bedrijfsleider weet je hoe belangrijk het is om goed personeel te vinden. Toch worden er bij de aanwerving vaak fouten gemaakt zoals een onduidelijke vacaturetekst of een gebrekkig onthaalproces. Met een goede voorbereiding zorg je onmiddellijk voor een geslaagde match tussen de medewerker en het bedrijf. Veel leidinggevenden en medewerkers zien het jaarlijkse functioneringsgesprek als een ‘verplicht nummertje’. Toch kan het heel wat waardevolle informatie opleveren als je dit goed aanpakt. Je hoeft ook niet te wachten tot dan om feedback te geven over de samenwerking. Opleiding en interne promotie of mutatie kosten geld, maar het verwerven van nieuwe competenties zal zichzelf op termijn terugbetalen. Ook houd je je mensen gemotiveerd en laat je hen groeien. Als je afscheid neemt van een medewerker, organiseer dan een goed en respectvol ontslag- of exitgesprek. Uitstromen hoeft geen verloren tijd te zijn. Als je dit goed aanpakt, kan je je organisatie bewustmaken van wat er verkeerd liep.

Bekijk het e-book

Bekijk hier het e-book

Vul onderstaand formulier in en ontvang meteen het e-book in je mailbox.
Check even je spamfolder voor alle zekerheid!

Wat ondernemers van dit e-book vinden:

Na het doornemen van het e-book had ik een concrete HR case in kader van het niet optimaal functioneren van een nieuwe medewerker. Ik heb hierover met Bart vrijblijvend kunnen sparren en naast de tips & tricks die ik in het e-boek heb gelezen ook nuttig advies gekregen over hoe ik een bijsturingsgesprek diende te voeren en me hierop kon voorbereiden. Heel wat basis zaken in het e-book beschreven, passen we intussen binnen ons bedrijf toe. Een aanrader.

– Patrick Vinckier
General Manager, Goossaert

Bart Menschaert HR power Joke Dejager

Over HR Power

HR Power is de ideale HR-partner voor groeiende KMO’s.

HR Power werd in 2011 opgericht door Bart Menschaert en bestaat uit een team van 15 enthousiaste HR professionals. Op parttime basis ondersteunen ze bedrijfsleiders van groeiende productiebedrijven met hun HR.

Persoonlijk contact, een pragmatische aanpak en een passie voor mens en HR staan centraal!

Onze klanten: