HR advies: van inzicht tot uitvoering

Naast onze hoofdactiviteit om de bedrijfsleider te ontzorgen op vlak van personeelszaken, ondersteunen we onze klanten als volwaardig HR Partner.

 

Assessment & development

Als HR partner geven we advies omtrent de persoonlijkheid, competenties en het potentieel van sollicitanten (assessment) en huidige werknemers (development). Op basis van persoonlijkheidsvragen en capaciteitstesten brengen we verwachtingen en vereiste competenties in kaart, de ideale match tussen werkgever en werknemer het ultieme doel.

 

Workshops & trainingen

Wil je binnen je team bepaalde HR uitdagingen aanpakken? Ook hier is HR Power jouw partner in crime. Een workshop of training over het geven van interne feedback, het efficiënt organiseren van team meetings, noem maar op. Jij schotelt een HR vraagstuk voor, wij zorgen voor een workshop of training op maat van jouw team.

 

Business coaching

Onze coachingstrajecten focussen op persoonlijke ontwikkeling. Samen met een ervaren coach ga je op zoek naar belangrijke uitdagingen, kijken we welke zaken stroef verlopen en stel je een persoonlijk plan van aanpak op. Je wordt begeleid naar betere resultaten als individu, manager, leidinggevende, projectleider of bedrijfsleider.

 

HR maatwerk

Voor onze HR experten en generalisten is maatwerk geen uitzondering op de regel, wel dagelijkse kost. Heb je echter een vraag over een heel specifiek deelaspect binnen HR zoals de onboardingprocedure, het opleidingsbeleid of loonbeleid, dan ondersteunen we uiteraard graag waar nodig.

 

Neem contact op

Heb je een vraag over onze HR diensten, nood aan ondersteuning of wens je toch liever een persoonlijk en kosteloos inspiratiegesprek met tips & tricks specifiek voor jouw business, aarzel dan niet om ons te contacteren. HR Power staat jou bij met raad op maat!

 

  TESTIMONIALS


  Ik heb de mogelijkheid gehad 3 jaar met HR Power samen te werken. We hebben samen op het gebied van HR bij AVR een mooi traject afgelegd. HR Power staat voor actie. Ze komen niet aandraven met theoretische verhalen. Ze hebben impact door de veranderingstrajecten die ze initiëren.

  Ze zijn de ideale partner om structuur aan te brengen in een groeiende KMO. Ze worden sterk gewaardeerd door onze medewerkers, omdat ze kunnen luisteren, maar als het nodig is hen ook op het juiste spoor weten te zetten.

  Stefan Top
  Owner & Business Manager

  In 2016 hebben we een eerste apotheek overgenomen. HR Power heeft ons toen geassisteerd in het hele HR traject. In z’n brede vorm: advies bij keuze sociale diensten, opmaak & verspreiden vacatures, primair aanspreekpunt + screening & assist werving kandidaten, assist remuneratiestrategie, opmaken/heropfrissen arbeidscontracten & arbeidsreglementen, enz.

  HR Power heeft ervoor gezorgd dat we binnen de 2 maanden het traject afgewerkt kregen. Recent zijn er nog een aantal aquisities gebeurd en we blijven de assist van HR Power daarbij erg waarderen.

  De open kijk, het goede en snelle advies (ook buiten de kantooruren), meedenkend en de zaken soms eens vanuit een andere invalshoek brengend. Zonder ooit zaken op te dringen. Waar gevraagd, helpt men dossiers ook administratief bij de partners op te starten. Kortom, een echte HR-rechterhand.

  Krist Nollet
  Owner

  HR Power heeft voor ons allerlei HR policies en HR documenten in orde gebracht. De hands on mentaliteit paste heel goed in ons bedrijf.  De aangestelde freelancer nam zelf initiatief en werkte zeer proactief. Ik raad hen aan voor bedrijven waar HR structuren op poten gezet moet worden.

  Delfien Schepens, personeels-feestarchitect