TESTIMONIALS


Onze HR focus lag vroeger enkel bij payroll, contracten, vakantiedagen, etc. Maar het was duidelijk dat er binnen onze organisatie nood was aan een volledig HR verhaal. Dus gingen we op zoek naar een partner die ons kon ondersteunen in het structureren en praktisch organiseren van ons HR-beleid.

We zagen toen enkele partijen maar met HR Power was er meteen een klik. Hun jarenlange ervaring en no nonsens aanpak, sluit perfect aan bij onze bedrijfscultuur. Kort daarna kwam een van hun freelancers parttime bij ons aan boord. Het grote voordeel is dat we haar heel gericht kunnen inzetten en beroep kunnen doen op jarenlange HR-ervaring. Die efficiëntie is via andere samenwerkingsmodellen niet mogelijk.

Frank Steyaert, CEO

mistral home logo referentie HR power bart menschaert

In onze zoektocht naar een HR oplossing kwamen we terecht bij HR Power. Ze kwamen ons geheel vrijblijvend de verschillende mogelijkheden toelichten.

Uiteindelijk werd beslist om via HR Power eerst een tijdelijke HR expert aan te stellen om een aantal zaken in orde te brengen. Na enkele maanden werd de stap gezet naar een vaste aanwerving.

We zijn zeer tevreden dat het team van HR Power handelde met de nodige zorg om voor ons tot een geschikte oplossing te komen en ons ondersteunde in het nemen van de juiste beslissing.

Een aanrader voor elke KMO die een HR expert zoekt op deeltijdse basis of voor een bepaald traject.

Claire & Luc, Zaakvoerders

Wij doen al ruim 6 jaar beroep op de diensten van HR Power en zijn heel tevreden over de samenwerking. Ons bedrijf heeft nood aan algemene HR-ondersteuning, maar door de steeds veranderende voorschriften en wetten vinden wij het belangrijk om steeds een expert in huis te hebben.

Doorheen de jaren werkten we met verschillende consultants van HR Power die telkens hun eigen sterkte hebben. Bart zorgt ervoor dat we uit verschillende consultants de beste match voor de organisatie kunnen kiezen. Daarnaast houden we van de flexibiliteit: zo kunnen we om meer uren ondersteuning vragen bij piekmomenten of wanneer we bijvoorbeeld een car policy willen aanpassen. Op rustigere momenten kunnen we dan weer iets minder uren afnemen.

Danny Hendrickx, CEO

Het inschakelen van een freelancer heeft ervoor gezorgd dat het werk nu niet allemaal op de schouders van de andere HR-medewerkers rust, maar mooi wordt verdeeld. Dat heeft echt voor rust gezorgd binnen het team.

Marc Verhofsté, Zaakvoerder

HR Power heeft vanaf het begin geïnvesteerd in ons als partner. Dat resulteert in een zeer vertrouwde, vertrouwelijke, snelle en accurate manier van samenwerken.

Ook in een moment van onzekerheid staat HR Power paraat om mee aan de kar te trekken. Hopelijk kunnen we nog jaren samenwerken op deze manier.

GVV, Managing Director

Onze klanten