TESTIMONIALS


Ik heb de mogelijkheid gehad om 3 jaar met Bart samen te werken. We hebben samen op het gebied van HR bij AVR een mooi traject afgelegd.

Bart en zijn team staan voor actie.

Ze komen niet aandraven met theoretische verhalen. Ze hebben impact door de veranderingstrajecten die ze initiëren. Ze zijn de ideale partner om structuur aan te brengen in groeiende productiebedrijven.

Ze worden sterk gewaardeerd door onze medewerkers omdat ze kunnen luisteren, maar als het nodig is hen ook op het juiste spoor weten te zetten.

Stefan Top, Owner & Business Manager

demeyer construct logo referentie HR power

HR Power staat voor professionalisme, mensen met kennis van zaken, transparantie en flexibiliteit. Kortom alle HR expertise voor onze KMO omgeving via 1 aanspreekpunt.

Bernard Steverlynck, General Manager

Bij Vybros Invest geloven we in passie, interesse en gedrevenheid voor succes als kernwaarden. Om onze pragmatische en op maat gemaakte service te kunnen aanbieden hebben we partners – specialisten nodig die op dezelfde manier op het veld staan.

HR Power heeft vanaf het begin geïnvesteerd in ons als partner. Dat resulteert in een zeer vertrouwde, vertrouwelijke, snelle en accurate manier van samenwerken.

Ook in een moment van onzekerheid staat HR Power paraat om mee aan de kar te trekken. Hopelijk kunnen we nog jaren samenwerken op deze manier.

GVV, Managing Director

referenties