TESTIMONIALS


Ik heb de mogelijkheid gehad om 3 jaar met Bart samen te werken. We hebben samen op het gebied van HR bij AVR een mooi traject afgelegd.

Bart en zijn team staan voor actie.

Ze komen niet aandraven met theoretische verhalen. Ze hebben impact door de veranderingstrajecten die ze initiëren. Ze zijn de ideale partner om structuur aan te brengen in groeiende productiebedrijven.

Ze worden sterk gewaardeerd door onze medewerkers omdat ze kunnen luisteren, maar als het nodig is hen ook op het juiste spoor weten te zetten.

Stefan Top, Owner & Business Manager

mistral home logo referentie HR power bart menschaert

In onze zoektocht naar een HR oplossing kwamen we terecht bij Bart, die ons geheel vrijblijvend de verschillende mogelijkheden kwam toelichten.

Uiteindelijk werd beslist om via HR Power eerst een tijdelijke HR expert aan te stellen om een aantal zaken in orde te brengen. Na enkele maanden werd de stap gezet naar een vaste aanwerving.

Via open, constructieve communicatie heeft HR Power steeds het belang van Mistral Home vooropgesteld en werd flexibel & correct omgegaan met de gewijzigde situatie.

We zijn zeer tevreden dat het team van HR Power handelde met de nodige zorg om voor ons tot een geschikte oplossing te komen en ons ondersteunde in het nemen van de juiste beslissing.

Een aanrader voor elke KMO die een HR expert zoekt op deeltijdse basis of voor een bepaald traject.

Claire & Luc, zaakvoerders

Bij Vybros Invest geloven we in passie, interesse en gedrevenheid voor succes als kernwaarden. Om onze pragmatische en op maat gemaakte service te kunnen aanbieden hebben we partners – specialisten nodig die op dezelfde manier op het veld staan.

HR Power heeft vanaf het begin geïnvesteerd in ons als partner. Dat resulteert in een zeer vertrouwde, vertrouwelijke, snelle en accurate manier van samenwerken.

Ook in een moment van onzekerheid staat HR Power paraat om mee aan de kar te trekken. Hopelijk kunnen we nog jaren samenwerken op deze manier.

GVV, Managing Director

referenties