TESTIMONIALS


Ik heb de mogelijkheid gehad 3 jaar met Bart samen te werken. We hebben samen op het gebied van HR bij AVR een mooi traject afgelegd. Bart en zijn team staan voor actie.

Ze komen niet aandraven met theoretische verhalen. Ze hebben impact door de veranderingstrajecten die ze initiëren. Ze zijn de ideale partner om structuur aan te brengen in een groeiende KMO.

Ze worden sterk gewaardeerd door onze medewerkers omdat ze kunnen luisteren, maar als het nodig is hen ook op het juiste spoor weten te zetten.

Stefan Top, Owner & Business Manager, AVR

Bart was bij Somati FIE ingeschakeld als HR-consultant gedurende een 6-tal maanden in afwachting van de komst van een nieuwe HR Coördinator.

Bart was in een mum van tijd ingewerkt, wat aantoont dat hij als HR Generalist snel inzetbaar is en heel wat inzicht heeft in de werking van HR.

Hij is een harde werker die sterk gefocust en beredeneerd te werk gaat. Hij heeft duidelijk heel wat kennis en ervaring binnen zijn vakgebied HR, waardoor hij op die manier iedere opdracht een extra dimensie geeft. Hij gaat steeds pro-actief te werk en zoekt naar oplossingen op korte én lange termijn.

Petra Ottevaere, HRM

Bij Vybros Invest geloven we in passie, interesse en gedrevenheid voor succes als kernwaarden. Om onze pragmatische en op maat gemaakte service te kunnen aanbieden hebben we partners – specialisten nodig die op dezelfde manier op het veld staan.

HR Power heeft vanaf het begin geïnvesteerd in ons als partner en dat resulteert in een zeer vertrouwde, vertrouwelijke, snelle en accurate manier van samenwerken. Ook in een moment van onzekerheid staat HR Power paraat om mee aan de kar te trekken. Hopelijk kunnen we nog jaren samenwerken op deze manier.

GVV – Managing Director

referenties