HR stappenplan: de fundamenten van een sterk HR beleid

Met ons HR stappenplan voor groeiende productiebedrijven loodsen we bedrijfsleiders door 4 cruciale fasen van HR management: aanwerven, samenwerken, groeien en uitstromen.

Hét antwoord op belangrijke HR vraagstukken en uitdagingen.

  • Hoeveel tijd kunnen we besteden aan werving en selectie?
  • Het inwerken van nieuwe werknemers neemt meer tijd in beslag dan initieel ingeschat.
  • Het ondersteunen van leidinggevenden bij moeilijke gesprekken en ontspoorde medewerkers vraagt veel energie.
  • We moeten meer tijd en aandacht kunnen besteden aan het borgen van kennis en ervaring.
  • We zouden meer tijd moeten kunnen maken om te luisteren naar wat medewerkers te vertellen hebben, welke ambitie ze hebben en hoe ze hun loopbaan bij ons in het bedrijf zien.
  • We missen een basis HR structuur en kader om verder te kunnen groeien.

Bekijk het gratis e-book ‘Hoe geen onnodige tijd meer verliezen met HR’

Onze klanten, voornamelijk groeiende productiebedrijven, zijn veelal bezig met optimalisaties en automatisaties die vooral processen en structuur brengen in het productieproces. Wij stellen vast dat er soms sneller kan geschakeld worden om deze oefening ook te doen voor HR en administratie.

Het spreekwoord “Vroeg begonnen is half gewonnen… “ geldt ook voor HR management. Wanneer de juiste fundamenten in een vroeg stadium worden opgezet, kan er een pak tijd en energie bespaard worden.

Heel wat ondernemers lijken zich hier al meer van bewust te zijn, voor anderen blijft HR onontgonnen terrein. Om hen hierin te helpen, hebben we het stappenplan verwerkt in een gratis e-book ‘Hoe geen onnodige tijd meer verliezen met HR’.

Bekijk het e-book

Boek jouw inspiratiesessie of neem contact op

Heb je een vraag over HR, nood aan ondersteuning of wens je toch liever een persoonlijk en kosteloos inspiratiegesprek met tips & tricks specifiek voor jouw business, aarzel dan niet om ons te contacteren. HR Power staat jou bij met raad op maat!